Оголошується конкурс на визначення автомобільного перевізника на приміських автобусних маршрутах (рейсах) загального користування в режимі маршрутного таксі Генічеського району

Дата: 18.10.2016

Оголошується конкурс на визначення автомобільного перевізника на приміських   автобусних  маршрутах (рейсах) загального користування в  режимі маршрутного  таксі

Генічеського району

 

Організатор перевезень – Генічеська  районна державна  адміністрація

Об’єкти конкурсу – приміські автобусні маршрути загального користування  в режимі  маршрутного таксі  по території  Генічеського району

Конкурс проводиться відповідно до вимог Закону України «Про автомобільний транспорт», постанови Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 р. № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів  на автобусному маршруті загального користування» (зі змінами та доповненнями), надалі – Порядок.

 

Умови конкурсу

  1. Перевезення пасажирів на маршрутах здійснювати встановленою кількістю автобусів у звичайному режимі руху, експресному або в режимі маршрутного таксі згідно з затвердженими розкладами руху.
  2. Дотримання вимог чинного законодавства та інших нормативно-правових актів, що регулюють пасажирські перевезення на автобусних маршрутах загального користування.
  3. Забезпечення контролю за технічним станом рухомого складу, проведення перед рейсового та після рейсового технічного огляду автобусів та медичного огляду водіїв.
  4. Наявність необхідного резерву транспортних засобів для забезпечення регулярності виконання рейсів на приміських маршрутах не менш ніж 98%.
  5. Забезпечення умов праці та відпочинку водіїв, їх навчання та стажування згідно з вимогами чинного законодавства
  6. Забезпечення безпеки дорожнього руху, трудової та транспортної дисципліни. Дотримання режиму праці та відпочинку водіїв у відповідності із графіком праці та відпочинку водіїв, включеним до Паспорту маршруту, та ведення обліку робочого часу водіїв, згідно Положення про робочий час і час відпочинку водіїв колісних транспортних засобів, затвердженого наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 07.06.2010 № 340.
  7. Надання водіям витягів з паспорту маршруту, який виготовляється як фотокопія паспорта, засвідчена печаткою організатора перевезень.
  8. Належне обладнання та екіпіровка рухомого складу, відповідність вимогам безпеки руху, екології, державним стандартам.
  9. Забезпечення підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів, проведення навчання, стажування, відповідних інструктажів з безпеки дорожнього руху, пожежної безпеки, охорони праці, згідно постанов КМУ № 487 від 20.05.2009, № 1260 від 12.11.1997 та наказу Міністерства транспорту та зв’язку № 427 від 02.07.2010. та Постанови КМ України № 1115 від21 листопада 2012 року.
  10. Зберігання автобусів, що використовуються для пасажирських перевезень, у спеціально пристосованих для цього приміщеннях, гаражах, на майданчиках, стоянках, забезпечених засобами охорони. Забороняється зберігання автобусів у житлових зонах поза спеціально відведеними для цього майданчиками.
  11. Забезпечення перевезення пільгових категорій громадян згідно з діючим законодавством, за угодою з управлінням праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації.
  12. Забезпечення проведення перед рейсового медичного огляду водіїв, технічного огляду транспортних засобів, відстою транспортних засобів під охороною, відпочинок водіїв у відповідному населеному пункті на маршрутах, на яких здійснюється ночівля автобусів в кінцевих пунктах маршруту в сільській місцевості і у подальшому починається рух до м. Генічеська, або до іншого пункту призначення маршруту.
  13. Забезпечення роботи рухомого складу відповідно до вимог паспорту маршруту. Структура парку автобусів для використання на маршрутах визначається згідно з наказом Мінтрансзв’язку України від 12 квітня 2007 р. № 285 «Про затвердження Порядку визначення класу комфортності автобусів, сфери їх використання за видами сполучень та режимами руху», з використанням на приміських автобусних маршрутах  автобусів класу I та II, а на міжміських автобусних маршрутах автобуси класу
  14. Транспортні засоби,які претендент пропонує залучити до перевезень, повинні відповідати вимогам безпеки руху, параметрам комфортності (для міжміських перевезень), екологічним та санітарним нормам, державним стандартам, мати сертифікат відповідності як транспорт загального користування, призначений для перевезення пасажирів відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від                            26 березня 2007р. № 1184 «Про  внесення змін до Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту».
  15. Претендент на участь у конкурсі повинен відповідати статті 34 та 35 Закону України «Про автомобільний транспорт».
  16. Переможцем конкурсу буде визначатись претендент, який найбільше відповідає кваліфікаційним вимогам до пасажирських перевізників, може забезпечити належну якість  та безпеку перевезень пасажирів на маршрутах  і за оцінкою конкурсного комітету посів перше місце.
  17. Договір з переможцем конкурсу буде укладатись за рішенням конкурсного комітету згідно зі статтею 44 Закону України «Про автомобільний транспорт» на термін від трьох до п’яти років, а в окремих випадках, у разі невідповідності транспортних засобів умовам конкурсу, договір буде укладатись на один рік.

 

 

Для участі у конкурсі претендент подає такі документи:

 

– заяву на участь у конкурсі на кожний об’єкт конкурсу (рейс)окремо за формою, визначеною Порядком;

– нотаріально завірену копію ліцензії на право надання послуг з перевезень пасажирів (може подаватися в одному примірнику, якщо перевізник-претендент бере участь у конкурсі на декілька об’єктів ( рейсів)конкурсу;

– перелік транспортних засобів, які пропонуються до використання на автобусному маршруті, із зазначенням марки, моделі, пасажиромісткості                   (з відміткою “з місцем водія/без місця водія”), VIN-коду транспортного засобу, державного номерного знака, року випуску транспортного засобу

згідно з Порядком – документ, що підтверджує внесення плати за участь у конкурсі, із зазначенням дати проведення конкурсу;

– копії свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів або тимчасових реєстраційних талонів автобусів, що пропонуються до використання на маршруті

– копію документа, що підтверджує проведення процедури санації (за умови проведення санації)

– анкету встановленого зразку, згідно з Порядком

– копія штатного розпису, податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма N 1ДФ) за останні повні два квартали та копії ідентифікаційних кодів водіїв та диспетчерів,медичних  працівників,працівників  відповідальних за випуск КТЗ. У разі залучення для надання послуг з перевезення пасажирів суб’єкта господарювання, надати документи, підтверджуючі наявність транспортних засобів, а також оформлених найманих осіб та розміру заробітної плати не менше мінімальної (відомість податкового розрахунку за формою N 1ДФ) та копії відповідних договорів оренди, лізингу.

– інші документи, що можуть мати значення під час конкурсу (за бажанням перевізника-претендента)

Документи для участі в конкурсі пронумеровуються, прошиваються, підписуються уповноваженою особою перевізника-претендента та скріплюються печаткою з позначенням кількості сторінок цифрами і словами.

Документи для участі в конкурсі подаються перевізником-претендентом у двох закритих конвертах (пакетах).

Конверт (пакет) з позначкою «№ 1», який містить документи для участі в конкурсі, відкривається наступного дня після закінчення строку їх прийняття.

Конверт (пакет) з позначкою «№ 2», який містить документи з інформацією про те, на який об’єкт конкурсу подає документи перевізник-претендент, відкривається під час засідання конкурсного комітету.

Кінцевий строк прийняття документів для участі в конкурсі визначається організатором і не може становити менш як 10 робочих днів до дати проведення конкурсу.

Автомобільні перевізники, які подали на розгляд документи несвоєчасно, не в повному обсязі або такі, що містять недостовірну інформацію та не відповідають умовам конкурсу, до участі в конкурсі не допускаються.

 

До участі в конкурсі не допускається автомобільний перевізник який:

– подав до участі в конкурсі неналежним чином оформлені документи чи не в повному обсязі, а також такі, що містять недостовірну інформацію;

– визнаний банкрутом або щодо якого порушено провадження у справі про банкрутство (за винятком того, стосовно якого проводиться процедура санації), або який перебуває у стадії ліквідації;

– не відповідає вимогам статті 34 Закону України “Про автомобільний транспорт”;

– не має достатньої кількості транспортних засобів для виконання перевезень, затвердженої обов’язковими умовами конкурсу, та перевезень, які повинні виконуватися відповідно до чинних договорів (дозволів). Достатня кількість транспортних засобів визначається як кількість автобусів, необхідних для виконання перевезень, та кількість резервних транспортних засобів, яка становить 10 відсотків  для  приміського сполучення ;

– має несплачені штрафні санкції, накладені Укртрансінспекцією, або водії якого мають несплачені штрафи, накладені відповідно до статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, неоскаржені у судовому порядку (що були накладені не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення конкурсу);

– подав конкурсну пропозицію, що не відповідає обов’язковим та додатковим умовам конкурсу, крім випадків, передбачених частиною третьою статті       44 Закону України “Про автомобільний транспорт”.

Бланки заяви та анкети на участь у конкурсі, необхідна інформація про об’єкти конкурсу отримуються претендентами   у     робочого органу ДП  « Херсонський  комітет транспортної  безпеки»

Строк прийняття документів на конкурс –_з 13.10.2016 р. по  31.10.2016 р. (включно).

Документи для участі у конкурсу подаються   за адресою: м.Херсон,  вул. 9 Січня 32/30  щоденно (крім суботи та неділі) з 10-00 до 17-00, перерва на обід з 13-00 до 14-00.

Конкурс відбудеться : 22 листопада 2016 року  о 13-00 за адресою:

м. Генічеськ  вул. Центральна, 5. Генічеська районна державна адміністрація.

Розмір плати за участь у конкурсі: за один пакет (рейс) конкурсу 1504,28  грн.  на  дату   подання заяви на участь у конкурсі. Плата за участь у конкурсі перераховується на рахунок  робочого органу:

ДП «ХКТБ», р/р 2600901696647 в Ф-я ВАТ «Укрєксімбанк»  м. Херсон, МФО 352639,ОКПО 37353142

Телефон для довідок: 42-20-58  т/ф. 0-50-494-83-92

e-mail: natalya.skakun.66@mail.ru

 

Об’єкти  конкурсу з перевезення  пасажирів на приміських автобусних маршрутах  загального користування  в режимі маршрутного таксі Генічеського району

 

 

№№

п/п

Назва маршруту

 

Від-

стань, км

Дні

роботи

№№

рейсів

Від-

прав-

лення

від

почат-кового пункту,

год.хв

При-

буття

в кінце-вий пункт,

год.хв.

Від-

прав-

лення від кінце-вого пункту

год.хв.

При-

буття

в почат-ковий пункт, год.хв.

Кількість транспортних засобів,  пасажиромісткість, режим  руху  
 
Приміські внутрішньорайонні автобусні маршрути загального користування на яких запропоновано конкурс
1 Генічеськ АС-Гаряче джерело 24 щод, сезонно з 01.06 по 31.08 3305/3306

3501/3502

 

09-10

13-45

 

09-45

14-30

 

10-45

15-00

 

11-20

15-50

 

3 автобуса від  22 місць + 1 резервний, в режимі маршрутного таксі

 

 
 Павлівка- Партизани 36 протягом року, щоп’ятниці    5148/5149 19-35 20-35 18-20 19-20
2 Стрілкове –Генічеськ АС 38 щод, сезонно з 01.06 по 31.08 2582/2583

3503/3504

16-55

15-20

18-05

16-10

18-25

16-30

19-35

17-20

2 автобус від  22 місць + 1 резервний, в режимі маршрутного таксі  
3 Новодмитрівка – Н. Олексіївка 30 щод, щорічно 5150/5151 16-00 17-20 17-30 18-50 1 автобус від  22 місць + 1 резервний, в режимі маршрутного таксі  
Н. Олексіївка «Залізничний вокзал» АС  – Стрілкове 49,6 щод, щорічно 5152/5153

5154/5155

5156/5157

5158/5159

5160/5161

5162/5163

5164/5165

07-30

08-40

10-40

19-50

22-10

12-40

07-50

08-30

09-40

11-40

20-50

23-10

13-40

08-50

08-40

06-55

13-00

22-10

20-20

11-35

06-35

09-40

07-55

12-00

23-10

21-20

12-35

07-35

7 автобусів від  22 місць + 1 резервний, в режимі маршрутного таксі  
4 Генічеськ  «Залізничний вокзал» АС  – Стрілкове 38 щод, сезонно з 15.05 по 30.09 5166/5167

5168/5169

5170/5171

5172/5173

5174/5175

12-30

05-10

09-50

16-00

17-15

13-15

05-55

10-35

16-45

18-00

11-35

06-00

10-45

17-00

18-15

12-20

07-00

11-30

17-45

19-00

5 автобусів від  22 місць + 1 резервний, в режимі маршрутного таксі  
Озеряни – Генічеськ АС 50 протягом року, щопонеділка, щочетверга 5180/5181 07-00 09-00 12-20 14-20 1 автобус від  22 місць + 1 резервний, в режимі маршрутного таксі  
5 Генічеськ АС – Гаряче джерело 24 щод., сезонно з 01.06 по 31.08 5126/5127 10-30 11-30 11-40 12-40 1 автобус від  22 місць + 1 резервний, в режимі маршрутного таксі  
6 Генічеськ АС – Атамань 50 протягом року,  щовівторка, щоп’ятниці 5176/5177

5178/5179

06-30

12-30

07-25

13-25

07-30

13-30

08-30

14-00

1 автобус від  22 місць + 1 резервний, в режимі маршрутного таксі  
7 Генічеськ АС – Фрунзе (Азовське) 12 щод, щорічно 3339/3340

5182/5183

07-00

18-00

07-25

18-25

07-50

18-50

08-15

19-15

1 автобус від  22 місць + 1 резервний, в режимі маршрутного таксі  
 

 

 

 

8 Генічеськ АС – Бойове 30,1 щод, щорічно 5184/5185 13-30 14-25 14-30 15-25 1 автобус від  22 місць + 1 резервний, в режимі маршрутного таксі
9 Вікторівка  – Генічеськ АС 38 щод, щорічно 5186/5187 14-00 15-00 06-40 07-40 1 автобус від  22 місць + 1 резервний, в режимі маршрутного таксі
10 Ясна Поляна  – Генічеськ АС 16 щод, щорічно 5188/5189 12-10 13-05 06-30 07-25 1 автобус від  22 місць + 1 резервний, в режимі маршрутного таксі

 

 

Голова Генічеської районної

державної адміністрації                                                                                            О.С.Воробйов